Het Groot Dictee Rijssen-Holten 2021 is wederom een invuldictee.
Het Groot Dictee Rijssen-Holten 2021 is wederom een invuldictee.

Groot Dictee Rijssen-Holten 2021 wordt ingehaald

Algemeen

De traditionele spelwedstrijd kon afgelopen december niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar dit wordt ingehaald. Het inhaaldictee wordt dinsdag 5 april gehouden in Parkgebouw Rijssen en begint om 19.30 uur. Wie de uitdaging aan wil gaan, kan zich vanaf nu inschrijven via de website van de Bibliotheek Rijssen-Holten.

RIJSSEN-HOLTEN - Wethouder Bert Tijhof leest het dictee, geschreven door Margreet Koster van Communicatieschakel, voor. Net als de laatste jaren is er sprake van een invuldictee, zodat zowel het schrijven van het dictee als het nakijken vlot verloopt. 

Inschrijven kan via de agenda op www.bibliotheekrijssenholten.nl. Er is voldoende ruimte voor veel publiek. De organisatie daagt het publiek uit om mee te schrijven.
Kinderen van groep 7 en 8 van basisscholen uit de gemeente strijden ‘s middags om 16.00 uur tegen elkaar. De aanmelding voor het Junior Dictee gaat via de scholen.

De organisatie van de dictees is in handen van Bibliotheek Rijssen-Holten, Gemeente Rijssen-Holten, Communicatieschakel en Parkgebouw Rijssen.

www.bibliotheekrijssenholten.nl