Slotdebat tussen SGP, VVD, Gemeentebelang

Dinsdag 8 maart debatteren de lijsttrekkers van VVD, SGP en Gemeentebelang met elkaar in een extra lange uitzending van het programma PlatZat van Radio 350.

RIJSSEN-HOLTEN - AndrĂ© Scheppink (SGP), Bart-Jan van den Bert (VVD) en Jannette Haverslag (GB) kruisen met elkaar de degens in de uitzending van 19.00 tot 21.00 uur.  

De lijsttrekkers praten over het beleid voor de toekomst, maar ook over de vorming van een nieuwe College van Burgemeester en Wethouders. Keren dezelfde partijen daarin terug? Wat is verstandig om voor de toekomst een stabiele koers te varen. Moet er ten koste van alles steeds meer industrieterrein bij Rijssen komen of moet dat juist in Holten? Wat worden de afspraken over de winkelsluiting of openstelling op zondag? Wat gaat er geregeld worden in het nieuwe coalitieakkoord.

De lijsttrekkers vertellen over hun idealen en mogen ook een eigen muzieknummer meenemen dat voor hen betekenis heeft. De programmamakers van PlatZat hebben in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen alle lijsttrekkers aan het woord gelaten.