Kinderen doen dit jaar gratis mee aan de Regiobank Kidsrun. Inschrijven kan tot 1 april.
Kinderen doen dit jaar gratis mee aan de Regiobank Kidsrun. Inschrijven kan tot 1 april.

Gratis deelname aan de Regiobank Kidsrun

Algemeen

Alle kinderen kunnen op vrijdag 11 juni gratis meedoen aan de Regiobank Kidsrun tijdens de Rijsserbergloop. De Regiobank Kidsrun is een wedstrijd over 1,5 km.

RIJSSEN - Voor de jeugd zijn er de laatste twee jaar bijna geen wedstrijdjes geweest in verband met Covid-19. Om juist deze groep tegemoet te komen hoeven zij dit jaar geen inschrijfgeld te betalen. Na afloop ligt er voor elke deelnemer de welverdiende medaille klaar! Inschrijven voor de Regiobank Kidsrun kan tot 1 april.
Naast een kidsrun zijn er nog drie afstanden, van bambinoloop (400 meter) tot 10 km. “Voor iedereen een passende uitdaging.” Om de deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, heeft de organisatie per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Gezien het grote succes van vorig jaar gaat de organisatie er vanuit dat de inschrijving heel snel vol zit. Er vindt geen na-inschrijving plaats! Voor de individuele loper zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Snel inschrijven is belangrijk voor wie verzekerd wil zijn van deelname. Onder alle inschrijvers wordt een sportvoedingpakket verloot!

www.rijsserbergloop.nl