André Scheppink, SGP Rijssen-Holten
André Scheppink, SGP Rijssen-Holten Foto: ©2021 STUDIO 81 Photography

Een stem op SGP Rijssen-Holten gaat nooit verloren

Algemeen

Klopt! We maken er geen geheim van dat onze standpunten gefundeerd zijn op de Bijbel. Een rijke Bron met goede adviezen voor de hele samenleving of men nu kerkelijk is of niet. Iedereen profiteert. Als SGP willen we de hele samenleving vertegenwoordigen. Politiek bedrijven gebaseerd op Christelijke normen en waarden.

Klopt! Wij zijn voor de Zondagsrust.

Klopt! We zijn ook voor een goede nachtrust zonder overlast.

Klopt! De SGP zet zich in voor voldoende betaalbare woningen. Voor starters is de nood hoog, maar ook ouderen willen graag passende huisvesting.

Klopt! De overheid moet betrouwbaar, zichtbaar en bereikbaar zijn. Op het gemeentehuis moet je geholpen worden met je probleem.

Klopt! Het mag best wat groener in de wijken en kernen. Het onderhoud van het openbaar groen moet meer aandacht krijgen. Daar heeft de SGP best wat extra geld voor over. Een groenere omgeving is wat de SGP betreft meer bomen, minder verharding.

Klopt! De SGP wil een einde aan wachtlijsten in de zorg. Iedereen moet mee kunnen doen in de samenleving. Iedereen moet de zorg kunnen krijgen die past bij zijn of haar identiteit.

Klopt! De SGP wil blijven investeren in onderwijs en onderwijshuisvesting. Onderwijs zo dicht mogelijk bij huis is goed voor iedereen. Ook het onderwijsaanbod zien we graag groeien.

Klopt! Cultuur verrijkt de samenleving. Cultuur zorgt voor binding in de samenleving. Muziekonderwijs en cultuureducatie zijn daar een onderdeel van. Cultuurbeleid is wat ons betreft in hoofdzaak gericht op de lokale cultuur.

Klopt! Veilige fietspaden, veilige trottoirs en aandacht voor de kwetsbare verkeersdeelnemers mogen geen sluitpost zijn. Er moet prioriteit gegeven worden aan het oplossen van verkeersknelpunten.