Afbeelding

Bemachtig een startplek voor Triathlon Holten

Algemeen

“De inschrijvingen voor de Triathlon Holten stromen binnen. Daarbij zijn de eerste triatleten al op de wachtlijst geplaatst”, aldus de organisatie. “Voor Holtenaren is er goed nieuws: Holtense triatleten kunnen op dit moment nog een startplek bemachtigen voor de 36ste editie van de Triathlon Holten.”

HOLTEN - De Triathlon Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli. Voor recreanten staat er in dit weekend een achtste triathlon of een Olympische afstand op het programma. Op beide afstanden is voor triatleten buiten Holten inmiddels het maximale deelnemersaantal bereikt. Dat geldt niet voor de startgroepen met Holtenaren. Zowel op de achtste triathlon als de Olympische afstand zijn er voor Holtense triatleten op dit moment nog plekken vrij.

Voor triatleten die goed voorbereid aan de start willen verschijnen worden er ook dit jaar weer een drietal clinics georganiseerd. Zo kunnen deelnemers vanaf zestien jaar oud zich inschrijven voor een fietsclinic, hardloopclinic en zwemclinic. De fietsclinic wordt georganiseerd door de Wim Reinsgroep en gaat op 1 april van start. Deze clinic vindt wekelijks op vrijdagavond plaats. De hardloopclinic gaat op 4 april van start en staat onder leiding van AV Holten. De clinics van de Holtense atletiekvereniging vinden wekelijks op maandagavond plaats. De zwemclinic wordt georganiseerd door ZPC Twenhaarsveld. Deze gaat op 11 mei van start en vinden wekelijks op woensdagavond plaats.

Opgeven voor de clinics kan tegelijkertijd met de inschrijving voor de triathlon, maar ook achteraf. 

www.triathlonholten.nl