Hockey Club Holten Rijssen houdt een kennismakingstraining.
Hockey Club Holten Rijssen houdt een kennismakingstraining. Foto:

Vriendjeshockey

Hockeyclub Holten Rijssen houdt op donderdag 17 maart vriendjeshockey. Deze kennismakingstraining is van 18.30 tot 19.30 uur aan de Aaltinksweg 1b. Iedereen vanaf vijf jaar mag komen. Een hockeystick kan geleend worden van de club. De trainers hebben een speciaal programma samengesteld.

HOLTEN - Voor een nadere kennismaking mag na de kennismakingstraining nog drie keer vrijblijvend meegetraind worden. Wie niet naar de speciale training op 17 maart kan komen kan een keer tijdens een reguliere training meedoen. voor meer informatie kan men terecht bij Jan Willem Denekamp via 06 23 88 44 64 of stuur een email naar info@hchr.nl

In Nederland spelen 240.000 mensen hockey. En niet zonder succes. De Nederlandse elftallen zijn diverse keren wereldkampioen, Europees kampioen en Olympisch kampioen geweest, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. "Bij deze sport combineer je techniek, conditie, coördinatie, balvaardigheid, tactiek en spelinzicht in één sport. Door in een team te spelen leer je goed samen te werken. Bovendien speel je hockey lekker in de buitenlucht", zo laat de hockeyclub weten.

HCHR traint en speelt in Holten maar is ook een club voor Rijssen. Op dit moment heeft HCHR behoefte aan jongens vanaf 10 tot en met 13 jaar.