Op naar een vitaler leven

ENTER/WIERDEN - Voor inwoners van de gemeente Wierden die zich fitter en vitaler willen voelen, wordt een serie van vier workshops gegeven. Kayra Rodijk, leefstijlcoach van De Welle, vertelt hierover: "We gaan aan de slag met zeven thema's die hierop van invloed zijn. Bijvoorbeeld: wat is er nodig is om meer te genieten van het leven. Hoe voorkom je dat je eindeloos ligt te piekeren over dingen waar je zelf geen invloed op hebt. En hoe vind je de juiste motivatie om een gezondere leefstijl vol te houden?”

Rodijk vertelt verder: β€œDe opbrengst na de workshops: Je weet welke koers je wilt varen en welke uitdagingen je daarbij mogelijk aan wilt gaan. En je gelooft in de veerkracht die je als mens bezit om bij te sturen als dit nodig is. Kortom, je voelt je vitaler!”

Gratis

De workshops worden georganiseerd door Stichting de Welle, Avedan, MEE IJsseloevers en Evenmens. De workshops worden volledig kosteloos aangeboden. De vier workshops zijn op 14 en 28 maart en 4 en 25 april van 19.00 tot 21.00 uur bij Stichting De Welle in Wierden.


Aanmelden kan bij Kayra Rodijk via via 06-34269710 of k.rodijk@stichtingdewelle.nl. Ook voor meer informatie kan met Kayra Rodijk contact worden opgenomen.