Afbeelding

Theologische Vorming Gemeenteleden

Algemeen

Ondanks de beperkingen door de coronamaatregelen heeft de cursus Theologische Vorming Gemeenteleden dit seizoen toch doorgang kunnen vinden. “We hopen dat in september dit jaar de nieuwe cursus ook van start mag gaan”, aldus bestuurslid Ria Harbers. De lessen worden gegeven in het Kerkelijk Centrum Sion, Johannes Vermeerstraat 2 in Rijssen.

RIJSSEN - Kom kennismaken met de cursus TVG die al sinds 2003 in Rijssen wordt gegeven. Begonnen als cursus voor de regio heeft het zich inmiddels uitgebreid met cursisten uit gemeenten in de verre omgeving van Rijssen en hebben al honderden belangstellenden de cursus met veel enthousiasme en zegen gevolgd. Wie geïnteresseerd is, kan op zaterdag 26 maart de lessen Nieuwe Testament, Gemeenteopbouw en Kerkgeschiedenis volgen of op zaterdag 2 april de lessen Dogmatiek, Ethiek en Gemeenteopbouw bijwonen. Een ieder is van harte welkom. De lessen duren een uur en beginnen om 9.00 uur. Van 10.00 uur tot 10.15 uur is er een pauze. De lessen duren tot 12.15 uur.

Harbers: “Neem eens een kijkje voor een indruk en onderga de sfeer. Misschien helpt zo’n bezoekje bij het nemen van een beslissing om aan de cursus deel te nemen. Vanzelfsprekend kunt u deze ochtend ook alle gewenste inlichtingen krijgen.” Voor inlichtingen kan men terecht bij de cursusleider Ds. K.A. Hazeleger, tel. 0546-625223, e-mail: k.a.hazeleger@hetnet.nl of bij de secretaresse mevrouw Ria Harbers, tel 0548-515929, e-mail tvgrijssen@gmail.com. Bij deelname aan één van de open dagen graag een berichtje naar de secretaresse.