Zwemclub Twenhaarsveld geeft triathlonzwemtraining.
Zwemclub Twenhaarsveld geeft triathlonzwemtraining.

Zwemtrainingen van zwemclub Twenhaarsveld

Algemeen

Wie meedoet aan de triathlon van Holten en wel wat zwemtraining kan gebruiken, kan meedoen moet de cursus triathlonzwemtrainingen. De cursus is zowel voor beginners die een betere techniek willen krijgen als voor gevorderde zwemmers die willen leren hoe ze harder kunnen zwemmen.

HOLTEN - De trainingen worden gegeven in het buitenbad in Holten door zwemclub Twenhaarsveld. Naar behoefte wordt ook getraind in open water. Woensdag 11 mei start de triathlonzwemtraining voor triatleten vanaf de leeftijd van 15 jaar tot 90 jaar. 

Dit jaar biedt zwemclub Twenhaarsveld verschillende soorten trainingen aan, zoals het verbeteren van de borstcrawl, schoolslag, beginnend en gevorderd niveau, maar ook conditietraining. Ze bieden acht trainingen aan op woensdagavond. Alle deelnemers krijgen advies op maat van ervaren trainers.

De trainingen worden gegeven op woensdagavond van 20.15 tot 21.00 uur in het buitenzwembad Twenhaarsveld te Holten. Aanmelden kan via de triathlonsite: www.triathlonholten.nl/inschrijven.html