Afbeelding
Foto: Shutterstock

Grensoverschrijdend seksueel gedrag

Algemeen

“Wat is seksueel overschrijdend gedrag en hoe kun je voorkomen dat er seksueel grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt?” Het jongerenwerk van De Welle vindt het belangrijk dat dit voor iedereen duidelijk is. Daarom zal Marlise van Lieve Lust, samen met het jongerenwerk, op 12 april voorlichtingen verzorgen voor jongeren en ouders in Enter over seksueel grensoverschrijdend gedrag. 

ENTER - Wat is seksueel grensoverschrijdend gedag, hoe herken je het, wat is victim blaming en hoe praat je over seksueel grensoverschrijdend gedrag zijn een aantal van de vele thema’s die tijdens de voorlichting aan bod zullen komen. “We hopen met de voorlichting jongeren en ouders handvaten te geven om seksueel grensoverschrijdend gedrag te herkennen maar vooral om er voor te zorgen dat het in de toekomst niet meer hoeft voor te komen”, aldus het jongerenwerk van De Welle.

De voorlichting wordt gegeven in Activiteitencentrum ‘t Zumpke aan de Reggestraat 85 van 19.00 tot 21.00. Vragen of aanmelden? Neem dan contact op met Leon Piksen: 06-18737800 of L.piksen@stichtingdewelle.nl. Aanmelden kan tot en met 5 april.