V.l.n.r.: Ab Stegeman, Eddy Reterink en Gerrit Haverslag.
V.l.n.r.: Ab Stegeman, Eddy Reterink en Gerrit Haverslag.

Bestuursleden SBHB nemen afscheid

Algemeen

De afgelopen twee jaar zijn er wat wisselingen geweest in het bestuur. Zo zijn afgetreden Eddy Reterink, Ab Stegeman en Gerrit Haverslag. Zij worden opgevolgd door Jolanda Bronsvoort en Tonny Heusinkveld. De stichting is nog op zoek naar een derde kandidaat.

HOLTEN - De Stichting ter Bevordering Huisvesting Bejaarden Holten (SBHB) is een stichting die sinds 1971 eigenaar is van de 24 seniorenwoningen tegenover woon- en zorgcentrum “Diessenplas”. De stichting wordt geleid door een bestuur. Deze zorgt voor het onderhoud en beheer van de woningen en gaat ook over de toewijzing van de woningen aan huurders.
Iemand komt in aanmerking voor een woning vanaf de AOW-gerechtigde leeftijd. De woningen zijn zeer gewild; er is al jaren een wachtlijst. Belangstellenden voor een woning kunnen contact opnemen met bestuurslid mevrouw Tonny Heusinkveld. Dit kan telefonisch via nummer 06 - 5128 2874. Correspondentieadres: Vrijheidslaan 1, 7451 DG Holten.

Eddy Reterink, Ab Stegeman en Gerrit Haverslag hebben alle drie jarenlang hun steen(tje) bijgedragen in het bestuur. Door de coronapandemie kon pas onlangs officieel afscheid worden genomen van de vertrokken bestuursleden.