Afbeelding

Voor de tweede keer in bijna 25 jaar gaat Francelle verhuizen

Algemeen

Voor de tweede keer is Francelle uit haar jasje gegroeid. In de loop van de tijd is het assortiment steeds uitgebreider geworden en dat is de reden dat Francelle verhuist en de naam van Hoedenspeciaalzaak Francelle wordt gewijzigd naar Francelle Bonnetrie.

RIJSSEN - Bij Francelle kan men terecht voor een hoed van de bekende merken Mayser of Weba Hats, maar ook andere hoeden, aantrekkelijk geprijsd, zijn ruim vertegenwoordigd. “Er is een enorme keus aan fascinators in alle kleuren, uiteraard met een elegant tasje erbij. Elke hoed of fascinator kan naar wens opgemaakt worden. Het mooie weer komt eraan; dus de zonnehoeden ontbreken uiteraard niet. Nieuw is het ruime assortiment aan regenhoeden en -petten, maar ook voor de vertrouwde paraplu’s van onder meer Knirps kunt u bij ons terecht”, aldus moeder en dochter Anna Pluimers en Francelle Janssen.

Bij Francelle helpt men graag bij het vinden van een bijpassend sieraad of accessoire, ook leuk om cadeau te geven. Tevens is een cadeaubon, in elke gewenst bedrag, verkrijgbaar.

Francelle heeft verder een uitgebreide collectie aan beenmode. De bekende merken als MarcMarcs, Oroblu, Falke, Wolford zijn ruim vertegenwoordigd. Ook de zwangerschapspanty’s behoren tot het assortiment. “Zoekt u een gezellige of juist meer praktische tas? Ook daarvoor bent u bij Francelle aan het juiste adres. Tevens kunt u terecht voor tassen voor zakelijk gebruik, zoals van het merk Micmacbags.”

Ook voor de kleine dametjes is volop de aandacht. “Voor hen is er een ruime keuze in hoedjes, baretjes en schattige tasjes. Tevens zijn er veel sokjes, kniekousen, panty’s en leggings”, laten Francelle en Anna weten. “Uiteraard worden de heren niet vergeten. Of u nou een stoere hoed of een stevige pet zoekt; alles is voorradig. Denk ook aan sokken, riemen en bretels.”

Francelle opent op zaterdag 2 april de deuren van het nieuwe onderkomen aan de Grotestraat 33. Speciaal voor deze gelegenheid is er voor elke betalende klant een smakelijke attentie. Tevens geeft Francelle deze hele zaterdag tien procent korting op de gehele collectie. Houd de social media in de gaten, want in de week na 2 april heeft Francelle elke dag een leuke actie.