informatie
informatie Foto:

Kort

Werven en behouden

ENTER - Vitale sportaanbieders zijn van belang als basisvoorziening en dragen bij aan een gezonde leefstijl. Om toekomstbestendig te blijven, moeten sportverenigingen voldoende leden behouden. Nieuwe leden werven is daarom belangrijk en lang niet altijd een makkelijke opgave. Welke leden wil je werven en hoe zorg je ervoor dat je als vereniging je leden kunt behouden?

Tijdens de tweede Sportontmoeting Wierden zal op interactieve manier worden ingegaan op dit thema. Door anders te denken, stap je als vereniging uit de geijkte vertrouwde paden. Resultaat? Praktische ideeën en (onverwachte) oplossingen voor je vereniging. 

De Sportontmoeting Wierden is op woensdag 13 april te gast in de kantine van het jubilerende s.v. Enter (adres: Krompatte 2, Enter). Ontvangst om 17.15 uur, na een gezamenlijke maaltijd wordt het programma om 18.15 uur afgetrapt. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Bestuur en kader van sportverenigingen en beweegactiviteiten kunnen kosteloos deelnemen. Aanmelden: uiterlijk 11 april via www.sportencultuurwierden.nl/sportontmoeting-13-4-2022