Afbeelding
Foto:

Vindhetinholten.nl in Hart van Rijssen-Holten

Sinds 1 april staat een pagina vol verhalen over Holten van Vindhetinholten in Hart van Rijssen-Holten.

RIJSSEN/HOLTEN -  Coen van Hoevelaak heeft daarvoor Peter Bulthuis aangetrokken als redacteur. "Peter was direct enthousiast en met hem heb ik de expertise in huis die ik zelf niet heb", zegt Van Hoevelaak. "Daarnaast is ook het grote bereik van de huis-aan-huiskrant Hart van Rijssen-Holten belangrijk. Zo komt het nieuws net wat verder wat ook weer veel interessanter is voor lokale adverteerders op deze pagina.”

Ook Linda Espeldoorn van DWF Media, uitgever van Hart van Rijssen-Holten en nog negen andere lokale kranten in Twente, is positief over de nieuwe samenwerking. "Coen benaderde ons met de vraag of hij onze on- en offline mediakanalen zou kunnen inzetten voor zijn Holtense uitingen. Lokale initiatieven en samenwerkingen moet je altijd steunen vind ik. En Holten krijgt op die manier een extra podium in de fysieke krant, online nieuwssite en de Facebookpagina van Hart van Rijssen-Holten. We bieden zo een breed scala aan lokaal nieuws uit alle windrichtingen van de hele gemeente Rijssen-Holten.”

Naast de wekelijkse publicaties van het officiële gemeentenieuws en familieberichten, wordt deze Vindhetinholten.nl-pagina een vast onderdeel gedurende twintig weken. Espeldoorn: "Tegen die tijd gaan we zeker om de tafel voor een vervolg. Maar ik hoorde Coen en Peter net al praten over een verlenging en een uitbreiding naar twee wekelijkse pagina's.”

Holtense tips en agendapunten voor deze pagina kunnen worden gestuurd naar: redactie@vindhetinholten.nl

Afbeelding