Afbeelding

Na een verlies de draad weer oppakken

Algemeen

ENTER - Vroeg of laat krijgt iedereen in zijn leven een keer te maken met een verlies. Dat kan van alles zijn. Een dierbare overlijdt, een scheiding, of ziekte kunnen ervoor zorgen dat de toekomst er ineens anders uit ziet. Hoe fijn is het dan om er over te kunnen praten met mensen die dat begrijpen en hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt? 

Voor iedereen die een verlies heeft geleden en daar met anderen over in gesprek wil, kan mee wandelen met de speciale Samen Verder wandelingen van Evenmens. De eerstvolgende is op 21 april vanuit Enter. Vertrek om 13.30 uur vanaf Landgoed het Rheins aan de Reintszijweg 5 te Enter. Iedereen mag gratis deelnemen, maar men moet zich wel van tevoren aanmelden.

Iedereen die in rouw is, kent het gevoel dat niemand om je heen je begrijpt. Praten met iemand die rouwt vinden veel mensen namelijk best moeilijk. Daarom is het fijn om je verdriet en herinneringen te delen met mensen die hetzelfde als jij doormaken of hebben meegemaakt. Daar zijn onze Samen Verder wandelingen voor bedoeld. Wandelen met een ander die ook in een vergelijkbare situatie zit als jijzelf, is prettig. Je helpt elkaar, deelt ervaringen en geeft tips. Het helpt je om de draad weer op te pakken en zorgt voor afleiding.
Meer informatie en aanmelden: Ina Versmissen, iversmissen@evenmens.nl of 0548-638 830.