Willy voelt zich helemaal op haar plek bij Lingerie Nijverdal en helpt klanten graag aan een passende bh of mooi badpak-pareo setje, samen met Berlinda, Danique en Alice natuurlijk.
Willy voelt zich helemaal op haar plek bij Lingerie Nijverdal en helpt klanten graag aan een passende bh of mooi badpak-pareo setje, samen met Berlinda, Danique en Alice natuurlijk.

‘Familiebedrijf gaf voor mij doorslag’

Algemeen

NIJVERDAL - Het 25-jarig jubileum is vrijwel ongemerkt aan iedereen voorbij gegaan, maar daar staan de dames van Lingerie Nijverdal niet echt meer bij stil. Ze kijken vooral met een zonnige blik naar de toekomst en zijn helemaal klaar voor het komende zomerseizoen.

“De winkel hangt vol prachtige, frisse kleuren, zowel van de lingerie als van de badmode”, zegt Willy Goossen enthousiast. “Nergens in Nijverdal kun je zulke leuke bijpassende setjes van bikini of badpak met pareo kopen. Perfect voor de zomer!” Willy is samen met Alice Twilhaar een nieuw gezicht in de zaak. “Afgelopen jaar gingen twee medewerkers met pensioen en daar hebben we twee goede krachten voor terug gekregen”, vertelt Berlinda Broekmate, eigenaresse. Zij runt de winkel samen met haar dochter Danique, net zoals zij dat voorheen samen met haar moeder deed. “Er is wel het een en ander veranderd door de jaren heen, maar onze manier van werken is grotendeels hetzelfde.”

Familiebedrijf

“Dat was voor mij bijna het belangrijkste punt om te solliciteren”, merkt Willy op. “Dat het een familiebedrijf is. Ik heb in Rijssen bij diverse winkels gewerkt, zelfs bij een vorige eigenaresse van Jasmijn lingerie, en dat waren allemaal familiebedrijven. Daar zie je toch meer oog voor de klant, een persoonlijke aanpak en echt hart voor de zaak. Je bouwt echt een band op met je klanten.” Berlinda en Danique knikken instemmend. “We zijn erg blij dat Willy ons team is komen versterken”, zegt Berlinda. “Nu Jasmijn in Rijssen is gestopt weten veel vrouwen niet waar ze hun vertrouwde bh kunnen kopen. Wij verkopen vrijwel dezelfde merken als Jasmijn en veel mensen kennen Willy. Dat maakt het makkelijker onze winkel binnen te lopen.”

“Ik weet nog wel dat ik een keer met oma in de winkel stond en er een klant binnenkwam”, vertelt Danique. “Die vrouw keek even rond, zag oma en liep gelijk op haar af. ‘Gelukkig, ie komt oet Riessen, ie begriept mie wel’ zei ze met een zucht van verlichting. Zo moet eigenlijk iedereen zich hier thuis voelen.”

Naast een uitgebreide collectie lingerie en bad- en nachtmode is Lingerie Nijverdal gespecialiseerd in grote cupmaten en het aanmeten van borstprotheses en bijbehorende bh’s. “Dat doen wij als enige hier in de regio”, zegt Berlinda. “In zo’n moeilijke en emotionele tijd is het belangrijk dat je in alle rust een goede prothese kunt uitzoeken, liefst dichtbij je woonplaats. Wij hebben hier een speciale ruimte voor ingericht. We nemen alle tijd voor je en zorgen dat je tevreden de winkel verlaat.”

“Dat geldt sowieso voor al onze klanten”, voegt Willy toe. “Je kunt hier altijd rekenen op persoonlijk advies en er staat altijd een kopje koffie klaar. Dat maakt het werken hier zo fijn. Berlinda en Danique noemen zich heel terecht lingerie stylistes. We hebben allemaal oog voor de wensen van de klant en kunnen daar prachtige setjes voor samenstellen. Ik kreeg al veel enthousiaste reacties van mensen uit Rijssen die hoorden dat ik nu bij Lingerie Nijverdal werk. En vragen. Welke merken we verkopen. Of we ook protheses doen.” “Die vragen zijn hiermee wel beantwoord”, zegt Danique. De dames lachen. “We zijn een goed team en gaan vrolijk op naar de volgende 25 jaar!” sluit Berlinda af.

Lingerie Nijverdal verkoopt al ruim 25 jaar lingerie in het luxere segment. Bh’s van merken als Anita, Prima Donna, Mey en Marie Jo in cupmaten A tot en met K, natuurlijk met bijpassende broekjes. Daarnaast hebben ze een ruimte collectie bad- en nachtmode en zelfs (een kleine collectie) heren onder- en nachtmode.

Naast de fysieke winkel hebben ze een webshop en facebookpagina.

Lingerie Nijverdal vind je op het Henri Dunantplein 3, waar de dames je elke dag (behalve zondag) met plezier helpen aan mooie en goed passende lingerie. Vragen kun je altijd telefonisch stellen op 0548-621711 of stellen via het contactformulier op de website lingerienijverdal.nl.