Bibliotheek houdt een enquête

In mei en juni vraagt de Bibliotheek Rijssen-Holten aan mensen die geen lid zijn van de bibliotheek, maar er wel eens komen om een enquête in te vullen. De bibliotheek wil graag weten wat zij van de bibliotheek vinden om zo de dienstverlening te kunnen verbeteren.

RIJSSEN - Gezien de veranderende doelgroep, is er onder bibliotheken een grote behoefte om meer inzichten op te doen over bezoekers die geen lid zijn. Dit is een belangrijke nieuwe doelgroep en de bibliotheek wil graag meer over hen weten, om het aanbod ook op hen te kunnen afstemmen. 

Op de publiekspc’s in de vestigingen staat een link naar de vragenlijst die bezoekers kunnen invullen. Wanneer bezoekers op deze link klikken komen ze in een vragenlijst, die in ongeveer 5 minuten in te vullen is. De enquête is ook te bereiken via https://biebonderzoek.mwm2.nl/

Onder alle invullers van de vragenlijst (dus ook de invullers bij andere bibliotheken) worden prijzen verloot. Wie in de Bibliotheek Rijssen-Holten zijn of haar e-mail adres achterlaat, maakt bovendien kans op een setje wandelkaarten van het Wandelnetwerk Twente.