OV-ambassadeurs, zelf 55-plus, geven leeftijdsgenoten advies over reizen met het openbaar vervoer.
OV-ambassadeurs, zelf 55-plus, geven leeftijdsgenoten advies over reizen met het openbaar vervoer. Foto:

OV-ambassadeurs bieden helpende hand

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. 

RIJSSEN - Op donderdag 9 juni van 14.00 tot 15.30 uur is er weer een inloopspreekuur in de bibliotheek aan de Kerkstraat 4 in Rijssen. De OV-ambassadeurs zitten dan weer klaar om antwoord te geven op vragen over abonnementen, het gebruik en opladen van de chipkaart, het plannen van een reis en meer.


Voor wie liever telefonisch contact opneemt, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur via het telefoonnummer 038 – 303 70 10. De OV-ambassadeurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, op dinsdag en donderdag ook tussen 13.30 en 15.00 uur en op maandag en woensdag ook tussen 18.30 en 20.00 uur.


Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de interactieve informatiebijeenkomsten. Data en tijdstip van deze bijeenkomsten zijn te vinden op

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur