Presentatie van nieuwste trends

Rijssen, dé modestad van Twente presenteert de nieuwste trends tijdens de koopzaterdag van 24 september.

RIJSSEN - De dagen worden weer korter en kouder. We zijn weer toe aan een nieuwe look, nieuwe kleuren en comfortabele items. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, kleding van goede kwaliteit dat lang doorgedragen kan worden. Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe kleding. Bekijk daarom snel de nieuwe collecties in Modestad Rijssen. 

Modestad Rijssen showt op 24 september de nieuwste najaarsmode en - trends. Bovendien is er na afloop van de shows voldoende tijd om te winkelen, omdat er een extra koopzaterdagavond is in Rijssen. Alle winkels zijn open tot 21.00 uur. Professionele mannequins showen dé nieuwste collecties op een grote catwalk op het Schild. De showtijden zijn: 14.00, 15.00, 18.30 en 19.30 uur.

's Middags en in de vooravond zijn er optredens van Dance by Fernanda en is er livemuziek. 's Morgens en 's middags is er in de Elsenerstraat en op het Schild de wekelijkse warenmarkt. Ook kan tijdens of na het shoppen een hapje worden gegeten of iets gedronken worden bij de lokale horeca.