Inzamelingsactie gebruikte kleding voor goed doel

De Gereformeerde Gemeente Rijssen-West houdt vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober haar jaarlijkse inzamelingsactie van gebruikte kleding.

RIJSSEN - Het gebruikte textiel kan gebracht worden naar kerkplein Rijssen-West waar de goederen worden ingezameld. Jaarlijks gaat er veel bruikbare kleding, schoenen en andere middelen verloren in het afval. Om dit te voorkomen houdt de Gereformeerde Gemeente Rijssen-West een grote inzameling van nog bruikbare kleding en andere soorten textiel. Met andere soorten textiel wordt huishoudtextiel bedoeld zoals gebruikte handdoeken, theedoeken, lakens, gordijnen en knuffels. Daarnaast wordt ook draagbaar schoeisel (aan elkaar geknoopt) ingezameld. 

Alle bijeengebrachte goederen die niet versleten zijn en schoeisel dat nog bruikbaar is, wordt een nieuwe bestemming gegeven in andere delen van de wereld. Brinks transport stelt een vrachtwagen beschikbaar en zorgt dat de goederen naar de afnemer worden gebracht.  

Betreffende goederen kan men op vrijdag 7 oktober vanaf 18.00 brengen naar kerkplein Rijssen-West aan de Veenenslagen 107 in Rijssen. Het kan ook op zaterdagmorgen 8 oktober tot 11.00 uur nog afgeleverd worden. 

Als er geen gelegenheid is om het textiel te brengen dan kan het ook worden opgehaald. Bel hiervoor naar de koster 0548-521193.