evenement
evenement Foto:

Evenementen

Zangavond

RIJSSEN - In de Noorderkerk wordt op maandag 26 december een Kerstzangavond met koor- en samenzang. Aan deze avond wordt meegewerkt door het Jongerenkoor Sjaloom onder leiding van Jan-Geert Heuvelman en het Noordermannenkoor onder leiding van Edwin Velvis. Koor- en samenzang wordt begeleid door de organist Gerard Harbers. De opening en sluiting wordt verzorgd door ds. P.D. den Haan.

Deze zangavond begint om 19.00 uur in de Noorderkerk aan de Molenstalweg 19 te Rijssen. De toegang is gratis, wel zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten. Iedereen is van harte welkom op deze avond. 

Kerstmarkt

HOLTEN - Op zaterdag 10 december van 14.00 tot 20.00 uur wordt in Holten een Kerstfair gehouden. De vele kramen met aan kerst gerelateerde producten zijn verdeeld over de Dorpsstraat en het Zwarte Pad. Er is live muziek en ook de grote kerstboom op de Smidsbelt ontbreekt niet. Verder is er, onder toezicht van de drie wijzen uit het oosten een levende kerststal aanwezig. Daar waar Jozef en Maria kunnen rusten, zal onder de kerstboom, live muziek ten gehore gebracht worden door diverse koren.
De sfeer wordt nog eens versterkt doordat naast de standhouders, waar men onder meer de inwendige mens kan verzorgen, ook de ondernemers de winkelstraat voorzien van kramen.