Luctor et Emergo heef een Zomer challenge.
Luctor et Emergo heef een Zomer challenge. Foto:

Challenge bij Luctor

Almelo - Voor iedereen die in de zomermaanden graag sportief buiten bezig is, biedt tennisvereniging Luctor et Emergo een Zomer challenge aan. Dit is een kortdurend lidmaatschap zonder opzegverplichtingen dat op 1 juni ingaat en duurt tot eind augustus. "Je kunt in die periode zoveel tennissen als je wilt en het is voor iedereen vanaf 18 jaar'', aldus Annemiek van Zuilekom.

Repair de Hagedoorn 

Almelo - Repair Café de Hagedoorn aan de Wilgenstraat is vrijdag 20 mei open van 12.30 tot 15.30 uur. Het vorige café werd bezocht door twee Oekraïense vluchtelingen met hun buddy. "Je zag hun verbazing dat zoveel vrijwilligers zich inzetten bij het repareren van apparaten voor hun medemens. Ze waren onder de indruk'', aldus Geert ten Tusscher.

Nieuw logo De Tandem

Almelo - Basisschool De Tandem in de wijk Schelfhorst heeft een nieuw logo. Ook de missie van De Tandem is vernieuwd. "De empathische en professionele teamleden werken samen met de ouders en diverse externen aan de totale ontwikkeling van de leerlingen. Het Tandemteam hecht er sterk aan dat iedereen gemotiveerd en met plezier naar school gaat.'' Meer weten? Bezoek website www.tandemopoa.nl.