De workshop zal onder leiding staan van Melissa Roelvink.
De workshop zal onder leiding staan van Melissa Roelvink.

Workshop: Dieren leren tekenen

Algemeen

HOLTEN - Natuurmuseum Holterberg verzorgt op zondag 8 januari 2023 een workshop ‘dieren tekenen’ onder leiding van Melissa Roelvink.

Melissa Roelvink is een medewerker van het natuurmuseum en afgestudeerd Game Art/Artist. Zij zal deelnemers begeleiden tijdens de workshop. Jong en oud worden tijdens deze tekenworkshop uitgedaagd om een tekening van dieren te maken, opgebouwd vanuit simpele basisvormen. Deelnemers hoeven niet creatief te zijn om een mooie tekening te maken, want op deze manier kan namelijk iedereen dieren op papier zetten. Melissa zal het aan iedereen uitleggen én laten zien. De workshop is toegankelijk voor jong en oud. Deze workshop wordt gratis aangeboden voor bezoekers van het natuurmuseum. 

De workshops zullen starten om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Het is niet nodig voor deelnemers om zich vooraf aan te melden.   

De workshops vinden plaats in het Natuurmuseum Holterberg, te vinden aan de Holterbergweg 12, 7451 JL te Holten. Bekijk ook de website van Natuurmuseum Holterberg voor alle activiteiten die te doen zijn in het museum: museumholterberg.nl