Judith Toeters (links) en Lotte Staals behandelen als huid- en oedeemtherapeuten diverse huidaandoeningen.
Judith Toeters (links) en Lotte Staals behandelen als huid- en oedeemtherapeuten diverse huidaandoeningen. Foto:

Judith Toeters houdt drie vrijblijvende spreekuren

Judith Toeters huid- en oedeemtherapie is al meer dan tien jaar gevestigd in het Medisch Centrum Rijssen. In de praktijk behandelen Judith Toeters en Lotte Staals, beide huid- en oedeemtherapeuten, de aangedane en of beschadigde huid. In de maand januari hebben ze drie vrijblijvende spreekuren.

RIJSSEN - "Huid- en oedeemtherapie is heel breed. Naast het behandelen van verschillende vormen van oedeem, kunt u ook bij ons terecht wanneer u last heeft van acne, littekens, pigmentatie of overbeharing", aldus Judith. "Tevens voeren wij behandelingen uit op cosmetisch gebied zoals huidverbetering, maar ook voor permanente make-up kunt u bij ons terecht."


Acne

Een van de huidaandoeningen die door Judith en Lotte behandeld wordt is acne. Judith: "We spreken van acne wanneer iemand last heeft van talgophopingen in de vorm van mee-eters en/of ontstekingen. Het komt vooral voor bij mensen in de puberale leeftijd, maar ook bij volwassenen." Ook de eventuele acnelittekens worden behandeld.


Vrijblijvende spreekuren

"Heb jij acne, een andere huidaandoening of wil je huidadvies? In de maand januari hebben we drie vrijblijvende spreekuren georganiseerd", vertelt Judith. Deze spreekuren zijn op woensdag 11, 18 en 25 januari van 17.00 uur tot 18.00 uur. Hier kan men terecht met allerlei verschillende huidaandoeningen, bijvoorbeeld acne, overbeharing, pigmentvlekken, vaatjes, oedeem, (acne)littekens of voor huidverbetering.


Contact

Judith Toeters huid- en oedeemtherapie is gevestigd aan de Wijnand Zeeuwstraat 26-G in Rijssen (Medisch Centrum Rijssen).
Mail voor meer informatie over huidtherapieën en/of huidaandoeningen naar huidtherapie@judithtoeters.nl of bel of app naar 06-30028549.

judithtoeters.nl