Afbeelding
Foto: Cees van der Wal

Hoornbeeck College komt met u praten

U heeft vast weleens van het Hoornbeeck College gehoord. Het ROC waar kwalitatief onderwijs op basis van de Bijbel wordt gegeven. Vanuit de locatie in Apeldoorn worden honderden jonge Rijssenaren opgeleid voor hun beroep. Het Hoornbeeck College is blij dat Rijssen de weg naar Apeldoorn weet te vinden. Daarom wil het Hoornbeeck de weg naar u toe ook bewandelen: Op 2 februari 2023 komt het Hoornbeeck naar Rijssen toe om met u te praten.

RIJSSEN - Wie kan er komen praten? Eigenlijk is iedereen welkom! Misschien bent u ouder en wilt u toch eens in gesprek over een reformatorische MBO opleiding voor uw zoon of dochter. Het Hoornbeeck biedt opleidingen voor Gezondheidszorg & Dienstverlening, Welzijn, Economie en Technologie.

Misschien overweegt u om weer aan het te werk te gaan. De hoge energiekosten moeten toch elke maand weer betaald worden? Als u als herintreder aan de slag wilt is een passende opleiding om uw kennis en ervaring (weer) naar het gewenste niveau te brengen nodig. En het is nog gezellig ook! 

Maar denk ook eens aan uw eigen ontwikkeling als professional. Een opleiding kan helpen om door te groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden. Ook als u in uw huidige werk bij alle nieuwe ontwikkelingen vakbekwaam wilt blijven is scholing nuttig en nodig! Hoornbeeck Apeldoorn biedt ook voor volwassenen op verschillende vakgebieden mooie deeltijd opleidingen en cursussen aan.

Ook als u in uw eigen bedrijf of organisatie aan de slag wilt met het scholen van personeel bent u welkom. Als Hoornbeeck bieden we maatwerktrajecten voor bedrijven en instellingen om “in company” collega’s te scholen en te trainen. Kortom: Iedereen die nadenkt over een christelijke opleiding voor of binnen een beroep is van harte welkom! Aanmelden is niet nodig. Meer informatie? Mail naar apeldoorn@hoornbeeck.nl of kijk op 

www.hoornbeeck.nl/apeldoorn

Een ROC met onderwijs op basis van de Bijbel
Pen