Op 15 januari bestaat Eternal Joy 25 jaar.
Op 15 januari bestaat Eternal Joy 25 jaar. Foto:

Gospelkoor Eternal Joy viert 25-jarig bestaan

Het koor bestaat op 15 januari 2023 25 jaar. In 1998 werd het opgericht als jongerenkoor omdat er tussen het Hervormd Kerkkoor en het kinderkoor geen koor was voor jongeren. 

RIJSSEN - Na de oprichting groeide het koor stormachtig tot boven de 100 leden zodat er zelfs een ledenstop ingesteld moest worden. In de daarop volgende jaren werd het aantal leden geleidelijk minder en nu zitten ze al jaren op 25 tot 30 leden met een flinke vaste kern die vanaf het begin al lid is. Meerdere dirigenten hebben het koor geleid en gebracht op het mooie niveau van nu.
"Na een periode van corona waarin we ook moesten uitkijken naar een nieuwe dirigent zijn we heel blij dat we nu onder leiding van Maarten Barneveld weer mogen groeien in ledenaantal en we terug mogen kijken op mooie optredens in Den Ham en Enschede", aldus de leden. "Ook kijken we uit naar komende optredens. Al zingend mogen we het evangelie uitdragen en mensen inwinnen voor de liefde van Christus. We zingen liederen als ‘Een toekomst vol van hoop', ‘Ik Leef', ‘Ik zal er zijn', ‘Ik heb U nodig'.
Elke woensdagavond zingt het koor in de Hoeksteen. Meer informatie is te vinden op

www.eternaljoy.nl