Afbeelding
Foto:

Worstenactie voor werk van Transworld Radio

Voor het werk van Gerdien Wessels-Smit bij TransWorld Radio (TWR) worden door de thuisfrontcommissie lekkere producten van keurslager Beverdam verkocht. Tot 8 februari kan de bestelling worden geplaatst. 

HOLTEN - Gerdien Wessels-Smit uit Holten werkt sinds 1 januari 2023 bij TWR. Voor dit werk is Gerdien afhankelijk van een achterban. Gerdien: “Deze achterban bestaat uit mensen die mij financieel willen ondersteunen. Er is al bijna 90 procent van de benodigde financiën toegezegd, waardoor ik kon beginnen.” Hiervoor was Gerdien werkzaam op een accountantskantoor, “maar daar miste ik een bepaalde zingeving. Ik stuitte op een vacature voor een financiële functie bij TWR. Deze vacature sloot aan bij mijn verlangen naar andere zingeving in het werk.”

Met deze actie worden rookworsten, bakleverworst en erwtensoep van keurslager Beverdam verkocht. Bestelling kunnen tot 8 februari worden geplaatst via https://pt-br.facebook.com/GerdienTWR/ of door een e-mail te sturen naar twrgerdien@gmail.com. Graag naam en contactgegevens en de bestelling vermelding. De kosten van de producten staan op Facebook of kunnen via de mail worden opgevraagd. Op zaterdag 25 februari kan de bestelling worden opgehaald.

TWR is een christelijke internationale organisatie die overal ter wereld samenwerkt met partnerorganisaties. Het is de missie van TWR om mensen dichtbij en ver weg te bereiken met Gods goede nieuws door middel van radio en andere media, zoals internet. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 300 talen.

Ga voor meer informatie over het werk van Gerdien bij TWR naar

www.twr.nl/project/gerdienwessels