Anouk Lammers, Teun Geerling en Tom Brinks gingen op 1 januari 2023 van start met Totaal-Ingenieurs.
Anouk Lammers, Teun Geerling en Tom Brinks gingen op 1 januari 2023 van start met Totaal-Ingenieurs. Foto:

Totaal-Ingenieurs heeft het totale pakket in huis

Er gebeurt veel in de bouwwereld. Zo ook in Rijssen, waar aannemers, architecten, ontwikkelaars en particulieren vanaf 1 januari 2023 terecht kunnen bij Totaal-Ingenieurs: een bouwkundig ingenieursbureau dat ook daadwerkelijk het totaalpakket biedt. Het nieuwe bedrijf wordt gerund door Teun Geerling, Anouk Lammers en Tom Brinks. 

RIJSSEN - De afgelopen jaren hebben zij met elkaar samengewerkt en hun ambities kruisten elkaar. Teun vertelt: “Wij begeleiden en ontzorgen onze opdrachtgevers echt tijdens het gehele bouwproces. Van het eerste initiatief, tot aan de uitvoering.”

De bouw en een goede dosis creativiteit zitten al van kleins af aan in de jonge ondernemers. Als kind uit een echte bouwfamilie was het voor Teun niet meer dan logisch dat ook hij de opleiding bouwkunde volgde. Ook Tom tekende al van kinds af aan en volgde dan ook in de voetsporen van zijn oom, die architect is. Anouk kwam tijdens haar opleiding Ruimtelijke Vormgeving voor het eerst in contact met de bouw en was daarna verkocht. Zoals Anouk aangeeft: “Onze verschillende achtergronden vullen elkaar op de juiste manier aan.”


Het totale pakket
Dat resulteerde afgelopen jaar in de oprichting van een eigen ingenieursbureau. Vanaf 1 januari 2023 adviseert, ondersteunt en ontzorgt Totaal-Ingenieurs diverse opdrachtgevers bij uiteenlopende vraagstukken. Modelleerwerk, Bouwbesluittoetsing en ontwerp zijn slechts enkele van de vaardigheden waarmee Teun, Anouk en Tom hun opdrachtgevers ondersteunen. "We willen echt alle kennis in eigen huis hebben. Zo kunnen we


opdrachtgevers bij het gehele bouwproces ondersteunen. Van het eerste ontwerp en de vergunningsaanvraag, tot de uiteindelijke uitvoering”, aldus Tom. 


Benieuwd naar wat Totaal-Ingenieurs kan betekenen? Neem contact op of bezoek de website voor meer informatie.


Totaal-Ingenieurs
Wierdensestraat 110
7461 BK Rijssen
T: 06 81 09 80 60
E: info@totaal-ingenieurs.nl

www.totaal-ingenieurs.nl