Albert Wolterink (links) is algemeen manager bij AccountOne. Niek Brinks startte als (junior) business consultant en is nu consultant.
Albert Wolterink (links) is algemeen manager bij AccountOne. Niek Brinks startte als (junior) business consultant en is nu consultant. Foto:

AccountOne zoekt consultants en supportmedewerker

Al bijna 15 jaar is AccountOne actief met de software van Visma, inmiddels vanuit haar nieuwe kantoor in Rijssen. De IT-dienstverlener heeft een flinke groei doorgemaakt en mag zich al jarenlang Visma Expert Center noemen, wat de hoogste partnerstatus is bij Visma Software, bekend van Team Jumbo-Visma. AccountOne zag haar klantenkring gestaag verder groeien naar bijna 1.500 klanten en wil haar team van zo’n negen medewerkers verder uitbreiden met consultants en een supportmedewerker.


RIJSSEN - Volgens algemeen manager Albert Wolterink is AccountOne een ideale werkplek voor mensen met een economische of bedrijfskundige achtergrond en affiniteit met IT. Daarbij is er plek voor zowel ambitieuze starters als ervaren professionals. “Indien nodig word je gelijk via Visma gecertificeerd en doe je de nodige kennis op van de software. Afhankelijk van je niveau en werkervaring ga je al snel aan de slag voor onze klanten. Je doet een schat aan werkervaring op, die je meeneemt in de rest van je carrière.”

Consultant Niek Brinks begon drie jaar geleden als (junior) business consultant. Hij vertelt: “In het begin werkte ik vanuit kantoor en leerde ik om de basissoftware goed in te richten. Al snel stond ik klanten ook op locatie bij om hen te adviseren en te zorgen dat de software blijft aansluiten bij hun organisatie en behoeften.”

Niek vindt zijn werk als consultant nog steeds uitdagend en afwisselend: "Als business consultant werk je vaak op managementniveau samen met de klant. Je hebt te maken met complexe vraagstukken. Meestal met als doel om tijdwinst en kostenbesparing te realiseren en de klant meer inzicht te geven in processen.”

AccountOne richt zich op het digitaliseren en automatiseren van processen zoals financiën, logistiek en service. De klanten bevinden zich in het MKB, zoals groothandels, projectbedrijven en dienstverleners. Vaak spelen er ook integratievraagstukken voor bijvoorbeeld e-commerce of barcodescanning. Meer informatie is te vinden op

accountone.nl

Gezocht