Looft den Heer uit Notter (foto: J.Q. Zwart)
Looft den Heer uit Notter (foto: J.Q. Zwart) Foto: J.Q. Zwart

Open repetitie Looft den Heer

NOTTER - "Zingt u ook zo graag en lijkt het u fijn om eens een keer (of vaker) met een groot koor mee te zingen? Kom dan DV maandagavond 30 januari naar de open repetitie van het grote Christelijke koor “Looft den Heer” uit Notter. Wij zijn een groot koor, van jong tot wat ouder, uit verschillende kerkelijke gemeenten, maar toch heerst er altijd een warme en gemoedelijke sfeer tijdens onze repetities", aldus de leden van het koor.

Elke maandagavond komt het koor bij elkaar om samen te zingen onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. Natuurlijk zijn deze avonden altijd gezellig om weer eens bij te kletsen, maar in de eerste plaats komen ze bij elkaar om te zingen tot eer van God. Daarnaast bereiden ze zich voor op de verschillende concerten.

"Wilt u een keer tijdens een repetitie met ons meezingen? Natuurlijk kan dat altijd. Maar mocht u de drempel misschien toch wat te hoog vinden om zomaar binnen te stappen, kom dan op maandag 30 januari. Deze avond is speciaal voor u om gewoon een keer vrijblijvend met ons mee te zingen. U bent van harte welkom!"

Ze beginnen om 20.00 uur in het Kulturhus Irene aan de Van Kregtenweg 9 in Notter. De repetitie duurt tot 22.00 uur en in de pauze wordt getrakteerd op koffie met een koekje. Kijk voor meer informatie op www.looftdenheer.nl.