De Overijsselse landbouw- en natuurgedeputeerde en SGP-lijsstrekker Gert Harm ten Bolscher is een van de sprekers op de verkiezingsavond.
De Overijsselse landbouw- en natuurgedeputeerde en SGP-lijsstrekker Gert Harm ten Bolscher is een van de sprekers op de verkiezingsavond. Foto: Provincie Overijssel

Gedeputeerde Ten Bolscher op verkiezingsavond

Algemeen

RIJSSEN - De Overijsselse landbouw- en natuurgedeputeerde Gert Harm ten Bolscher uit Rijssen is een van de sprekers op de SGP-verkiezingsavond op vrijdag 10 maart in hervormd kerkelijk centrum Sion aan de Vermeerstraat. 

Ten Bolscher is lijsttrekker voor de SGP bij de komende Provinciale Statenverkiezingen in Overijssel. Ook SGP-Tweede Kamerlid Chris Stoffer zal aan het woorden komen en Rijssenaar Johan Ligtenberg die lijsttrekker is bij de waterschapsverkiezingen voor het Waterschap Vechtstromen. De verkiezingsavond wordt georganiseerd door de SGP-afdelingen van Rijssen, Wierden en Twenterand. Ds. S. Janse uit Rijssen verricht de opening en ds. T. Lucas uit Vriezenveen de sluiting. Muzikale medewerking wordt verleend door het Vocaal Ensemble Rijssen onder leiding van Jan-Geert Heuvelman. De collecte is voor de voedselbanken. Ook kunnen houdbare levensmiddelen worden ingeleverd. De organisatie heeft gekozen voor een kort en krachtig programma, zodat na afloop nog de gelegenheid is om met de lijsttrekkers en Kamerlid Stoffer na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur.