V.l.n.r.: Natasja, Jan, Janine en Annelies
V.l.n.r.: Natasja, Jan, Janine en Annelies

De Bloemenwal heeft twee nieuwe medewerkers erbij

Algemeen

RIJSSEN - De Bloemenwal in winkelcentrum de Hoge Wal werd op 1 september afgelopen jaar geopend. Nu een half jaar later gaat Christie haar collega’s van De Bloemenwal verlaten. “We moeten helaas afscheid nemen van vakvrouw Christie. Zij zoekt een uitdaging dichter bij huis”, aldus eigenaar Jan Spithoff.  

Spithoff: “Naast Natasja, die al sinds de opening in De Bloemenwal werkt, hebben we nog twee medewerkers aangenomen. Janine Harbers en Annelies Mol komen het team versterken. Beiden hebben hun sporen in de bloemenwereld al verdiend.”

Janine is getrouwd en heeft twee zonen. Zij heeft gewerkt in verschillende bloemenwinkels in Rijssen. Vervolgens werkte ze bij een optiek/juwelier. “En velen zullen haar kennen van het bezorgen van de post”, aldus Spithoff. Zelf geeft Janine aan dat de liefde voor de bloemen altijd is gebleven en  dat ze blij is dat ze haar creativiteit weer kan tonen in De Bloemenwal.

Daarnaast komt Annelies werken bij De Bloemenwal. Annelies is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze was tot voor kort werkzaam bij Bloemsierkunst van den Berg (inmiddels gesloten).
Annelies geeft aan het liefst creatief bezig te zijn, hierbij biedt het bloemenwerk veel uitdagingen aan haar. “De mooiste bloemen samen verwerken in een prachtig boeket of het nu een boeketje is voor bij de koffie of het maken van rouwwerk, luisteren naar de wens van de klant en daar iets moois van maken is het mooiste van ons vak!”, aldus Annelies.

De Bloemenwal Rijssen heeft zich inmiddels aangesloten bij WY-bloemisten, hierdoor hebben ze een landelijke dekking voor het bezorgen van een bloemetje. Zelfs bezorgen in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Suriname is mogelijk. Ook kan er makkelijk (online) besteld worden of een abonnement, zowel privé als zakelijk, worden afgesloten.

Heet de nieuwe medewerkers welkom met de code “Mooi dat ie er bent” en ontvang 10 procent korting op een boeket vanaf 16 euro.

De Bloemenwal
Winkelcentrum de Hoge Wal
T: 06-19948605
E: debloemenwal@gmail.com

W: www.debloemenwal.nl