Afbeelding

De Bibliotheek helpt met het vinden van de juiste baan

Algemeen

RIJSSEN-HOLTEN - “Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken”, aldus de bibliotheek. “Daarvoor worden er dit voorjaar 16 gratis online trainingen georganiseerd.” De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.

Het aanbod bestaat uit sollicitatiespreekuren, trainingen en netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden tussen maart en juni. Alle activiteiten zijn online, zodat iedereen vanuit huis kan deelnemen.

Activiteiten in maart

De activiteiten in maart staan in het teken van werkgeluk, ontdekken wat men wil en waar de talenten liggen, en hoe die onder woorden te brengen tijdens sollicitatiegesprekken. In de workshop ‘Creëer je eigen werkgeluk’ op dinsdag 14 maart wordt onderzocht wat werkgeluk betekent en hoe men de regie over de eigen loopbaan kan nemen om meer werkgeluk te creëren. Tijdens de Walk & Talk op donderdag 16 maart leren deelnemers aan de training hoe ze beter reageren op vacatures en in de JobOn training op 21 maart draait het om verwoorden wie men is en wat de talenten zijn.

Meedoen? Aanmelden kan via www.bibliotheekrijssenholten.nl/agenda