Toneelgroep Beuseberg
Toneelgroep Beuseberg

Toneelgroep Beuseberg naar Café de Wippert

Algemeen

HOLTEN - Het toneelgezelschap bestaat uit leden van de buurtvereniging die al sinds 2021 met dit toneelstuk aan het repeteren zijn. Door de welbekende reden moest het optreden uitgesteld worden... maar binnenkort is het dan toch echt zo ver. Nu er geen coronamaatregelen meer zijn mag toneelgroep Beuseberg na twee jaar repeteren hun toneelstuk laten zien aan het publiek.

Het verhaal gaat over Arie van Zanten, beroemd en berucht in de Beuseberg en omstreken. Hij wordt verdacht van een bankroof en rent in paniek een gebouw binnen. Wat hij echter niet weet is dat hij in het Beuseberger Ziekenhuis is beland. Al snel maakt hij kennis met het verplegend personeel met ieder hun eigen merkwaardigheden, een verdwaalde non uit Limburg, een norse medepatiënt en zwangere Annie. Om het verhaal compleet te maken is ook de inspecteur van politie van de partij. Er zit niets anders op en van Zanten moet gaan ‘Doktertje Spelen’ met alle gevolgen van dien…..

Het toneelstuk zal op vrijdag 17, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart te zien zijn in café de Wippert aan de Wippert 6 in de gemeente Kring van Dorth. Iedereen is van harte uitgenodigd om het toneelstuk bij te wonen. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het publiek wordt ontvangen met een kopje koffie. Natuurlijk is er ook weer de jaarlijkse verloting met een aantal prijzen.

Kaarten zijn te bestellen bij Anja Kettelarij, Beusebergerweg 39 te Holten, telefoonnummer: 06-27084923. Tevens zijn de kaarten te bestellen via de website www.beuseberg.nl. Kaarten zijn inclusief een kopje koffie of thee, te voldoen bij het afhalen van de kaarten bij Anja Kettelarij of aan de kassa op de avond zelf.

De kaarten kosten 5 euro voor leden van Beuseberg Buurt. Geen lid maar wel belangstelling? Ook dan is men van harte welkom voor 7,50 euro. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis kijken naar het toneelstuk. Voor hen moet echter wel een kaartje gereserveerd worden. Lid worden van de buurtvereniging is natuurlijk altijd mogelijk via de website www.beuseberg.nl of door een e-mail te sturen naar de secretaris via info@beuseberg.nl. Leden hebben meerdere activiteiten per jaar voor 12,50 euro per jaar.