Actiedag Giro 555 door Voedselbank

De Voedselbank Rijssen-Holten houdt op 11 maart in samenwerking met Orange Climate uit Holten een actiedag voor Giro 555. Het doel is om geld in te zamelen voor het aardbevingsgebied in Turkije en Syriƫ via Giro 555.

RIJSSEN - De Voedselbank in Rijssen hoopt hiermee een mooi bedrag op te mogen halen voor de slachtoffers in de rampgebieden. De Turkse gemeenschap zal haar medewerking verlenen en ook een aantal lokale ondernemers zullen aanwezig zijn. Van 10.00 tot 14.00 uur worden er verschillende activiteiten georganiseerd. 'De Oude Plus' is opengesteld en bezoekers kunnen een kijkje nemen in de keuken van de Voedselbank en de Kledingbank. Ook zal er speelgoed en kleding verkocht worden, er zijn 'euroknallers' te scoren van de kledingbank en er is eten en drinken verkrijgbaar. Bovendien zal het Shantykoor Riessen voor de muzikale sfeer zorgen. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen. Het evenement vindt plaats aan de Roelf Bosmastraat 45 in Rijssen. 

Iedereen is welkom om even te komen kijken, te shoppen en te proeven. De organisatie hoopt op een mooie opbrengst voor Giro 555.