Afbeelding
Foto:

Eerste editie 'Mari makan di Teripang' succesvol

door Jenny ter Harmsel De eerste editie ‘Mari makan di Teripang’ (kom eten bij Teripang) op donderdag 2 maart was een geslaagde dag. Circa tachtig mensen hadden zich aangemeld. “Vanuit de organisatie hebben we mensen vaak nee moeten verkopen omdat het een groot succes bleek te zijn. De reacties de we terug kregen waren ook erg positief”, meent organisator Lucas Labobar.

RIJSSEN - De volgende reacties van bezoekers kwamen voorbij: ‘'Bedankt voor de schitterende activiteit bij jullie in Teripang. Ik denk dat jullie 100 procent zijn geslaagd voor het hoofddoel; verbinding. Wij, mijn vrouw en ik hebben genoten van de contacten die we hadden én natuurlijk het lekkere eten. Ik hoorde dat jullie gaan evalueren, altijd goed maar wij zullen er graag weer bij zijn de volgende keer.” "Het was Top! Super leuk concept en heerlijk gegeten. Ik hoorde van mijn overbuurvrouw dat jullie ook wel eens bingo houden. Daar hou ik wel van.” ‘'Heel erg bedankt voor de leuke middag/avond en tot een volgende keer.'' En zo waren er meer positieve reacties. Dat het een geslaagde activiteit was, heeft te maken met het feit dat de organisatoren de focus hebben op met name sociale contacten opdoen, eten, verbinding, gastvrij zijn. Labobar: "Een Molukse maaltijd aanbieden en dat mensen zichzelf kunnen en mogen zijn. De gasten waren zeer enthousiast. Ook de werkgroep van Teripang die dit allemaal voor elkaar heeft gebokst, genoot van een geslaagde Mari makan di Teripang. Het smaakt naar meer.


Activiteit

De bedoeling is om elke eerste donderdag van de nieuwe maand de activiteit Mari makan di Teripang terug te laten komen. Het zal bekend gemaakt worden via social media, app en de krant.