In de aula van de Fruytierscholengemeenschap mag weer een verkoopdag worden gehouden, net als enkele jaren geleden.
In de aula van de Fruytierscholengemeenschap mag weer een verkoopdag worden gehouden, net als enkele jaren geleden. Foto: Stichting Adullam

Verkoopdag in Fruytier voor gehandicaptenzorg

Zaterdag 11 maart kan vanaf 9.30 tot 12.30 uur weer van alles gekocht worden in de Fruytierschool aan de Stroekeld. Opbrengst is voor de Stichting Adullam voor gehandicaptenzorg. 

RIJSSEN - Het aanbod is weer zeer gevarieerd. Veel eetbare waren als cake en gebak. Maar ook hebbedingetjes van de altijd-prijstafel. 

Ook trendmeubels en brocante. Veel versproducten als fruit, broodjes gezond, slaatjes, puddingbroodjes, broodjes kroket en frikandel, kaas, worst en op het schoolplein de viskraam met kwaliteitsvis. Naast cakes is er ook suikerbrood, krentenwegge, kozakken, bakproducten en snoepgoed! De organisatie hoopt dat velen zaterdag de weg naar de Stroekeld zullen vinden en voor deze keer hun weekendboodschappen komen doen voor het goede doel. Er zijn ook non-food spullen: speelgoed, wenskaarten, boeken, stoffen, handwerkartikelen, woonaccessoires, bloemen en nog veel meer. 


De Twin Sisters breien en haken allerlei babyspullen. Er is een fotograaf voor een familieshoot. Bij droog weer staat op het plein een groot springkussen. En natuurlijk kan er gezellig koffie gedronken worden en bijgepraat, allemaal voor het goede doel.