Afbeelding
Foto:

Zwerfvuilactie

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert Duurzaam Holten in samenwerking met GroenDoen en Opgewekt Rijssen weer een zwerfvuilactie in Holten en in Rijssen. Op deze Landelijke Opschoondag gaan overal vrijwilligers de straat op om rondslingerend afval in hun omgeving op te ruimen. Zo ook in Rijssen-Holten.

RIJSSEN-HOLTEN - De afgelopen keren is heel wat zwerfvuil opgehaald. De organisatie hoopt ook dit keer op een flink aantal vrijwilligers. Er wordt gestart bij Bakkerij Nijkamp in Holten en bij Brasserie de Passage in Rijssen om 11.00 uur met een bakje koffie of thee en wat lekkers. De zwerfvuilactie duurt tot ongeveer 14.00 uur.

Dit keer zijn ook medewerkers van GroenDoen aanwezig. Ken je GroenDoen nog niet? GroenDoen is een initiatief van inwoners, ondernemers en de gemeente die zich samen sterk maken voor een duurzamer en groener Rijssen-Holten! Ze vertellen graag over hun activiteiten en delen magazines uit met nuttige energiebespaartips en informatie over duurzame maatregelen.

"Wil jij graag helpen om ook jouw buurt op te ruimen? Het is ook voor kinderen leuk om mee te doen; we hebben speciale kinderknijpers!"

Aanmelden kan via zwerfvuil@duurzaamholten.nl. Geef daarbij aan hoeveel (kinder)knijpers er nodig zijn of neem eigen spullen mee.

Kijk voor meer info op 

www.duurzaamholten.nl