Iets voor iemand anders betekenen via Evenmens

RIJSSEN/HOLTEN - Iets goeds doen voor een ander. Dat is het mooie van vrijwilligerswerk. Bij Evenmens is er hier de mogelijkheid voor. Van samen fietsen of wandelen en eropuit gaan tot boodschappen doen en gastgezin zijn. Samen wordt er gekeken welk vrijwilligerswerk er passend is en of er een klik is met diegene die hulp nodig heeft.

Een man uit Rijssen zou het erg leuk vinden als iemand op woensdag een praatje komt maken. Door zijn dementie en zijn lichamelijke klachten kan hij de deur niet alleen uit, maar hij vindt het gezellig om met anderen te praten.

Voor een alleenstaande moeder uit Holten met twee kinderen met een prikkelverwerkingsstoornis, is Evenmens op zoek naar iemand die één avond per week of twee weken op zou willen passen, zodat moeder even wat voor zichzelf kan gaan doen.

Gek op koken en geïnteresseerd om dit één keer per week voor een groot gezin in Rijssen te doen? Dit gezin, kan wat ondersteuning gebruiken en zou hier heel blij mee zijn. Het is de bedoeling dat de maaltijd gewoon in eigen keuken bereid wordt en naar het gezin gebracht wordt. Kosten van de maaltijd worden vergoed.

Voor meer informatie over deze vacatures, neem contact op met Mariët Velding, tel: 0610372974 of e-mail: mvelding@evenmens.nl.