Koningin Juliana in Rijssen op 10 september 1975. Naast haar burgemeester G. J. Smit. Het gezelschap loopt door de Rozengaarde. Op de achtergrond supermarkt Wessels ('n Snuwer) (Foto: Erfgoed Rijssen-Holten).
Koningin Juliana in Rijssen op 10 september 1975. Naast haar burgemeester G. J. Smit. Het gezelschap loopt door de Rozengaarde. Op de achtergrond supermarkt Wessels ('n Snuwer) (Foto: Erfgoed Rijssen-Holten). Foto: Erfgoed Rijssen-Holten

Infoavond over website Erfgoed Rijssen-Holten

Maandagavond 8 mei wordt tekst, uitleg en demonstraties gegeven over de website van Erfgoed Rijssen-Holten (ERH) www.erfgoedrijssenholten.nl De informatieavond begint om 19.30 uur in de bibliotheek aan de Kerkstraat in Rijssen.  

RIJSSEN-HOLTEN - Inwoners van Holten en Rijssen zijn van harte welkom. Gratis toegang. In verband met het beperkt aantal zitplaatsen is aanmelden verplicht. Dat kan via de agenda op de website van de bibliotheek Rijssen-Holten. 

De website Erfgoed Rijssen-Holten vormt als het ware een digitale etalage van de musea van Holten en Rijssen. De medewerkers van beide musea zorgen ook voor de vulling en het up-to-date houden van de website waarop tienduizenden historische foto's en documenten over Rijssen en Holten te vinden zijn.

Uitproberen

Projectleider Jannes van de Willige zal een presentatie over de website verzorgen. Wie dat wil kan de laptop of iPad meenemen om ter plekke de website uit te proberen. Ook voor specialisten als stamboomonderzoekers en historici is een schat aan informatie te vinden op de website.

www.erfgoedrijssen holten.nl