HCHR is opzoek naar nieuwe leden en vrijwilligers.
HCHR is opzoek naar nieuwe leden en vrijwilligers. Foto:

50-jarig jubileum feest HCHR voor de vrijwilligers, leden en oud-leden

Hockeyclub Holten Rijssen, opgericht in 1973, viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. En dat wordt groot gevierd op zaterdag 3 juni met leden, oud-leden en vrijwilligers. 

HOLTEN/RIJSSEN - De organisatie hoopt op een grote opkomst en nodigt alle leden en oud-leden uit om samen het jubileum te vieren. Via een inschrijfformulier dat onder meer op de website van HCHR te vinden is, kan worden ingeschreven voor het feest. Om 15.30 uur is de inloop met om 16.00 uur de opening. Daarna is er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje herinneringen op te halen en anekdotes te delen. Ook is er gelegenheid om het fotoarchief te bekijken. Mocht iemand nog foto’s hebben dan bij deze een oproep van de organisatie deze met HCHR te delen. Dat kan naar lustrumhchr@xs4all.nl De avond wordt vervolgd met een barbecue en een groot feest. Hierbij gaat dank uit naar Partyservice Holten en Vinoviccio.com

Zoals veel verenigingen kan HCHR niet zonder vrijwilligers die zich belangeloos voor de club inzetten. Door deze vrijwilligers kunnen de leden trainen en wedstrijden spelen, kan het clubhuis onderhouden worden en wedstrijden, toernooien en (jeugd)activiteiten worden georganiseerd. De vrijwilligers die de afgelopen 50 jaar Hockeyclub Holten Rijssen hebben ondersteund wilt de hockeyclub heel erg bedanken. Helaas neemt het aantal vrijwilligers, net als bij veel andere verenigingen, af. HCHR verwelkomt graag nieuwe vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan een gezonde en sportieve samenleving. Er zijn nog diverse (bestuurs) functies en taken die ingevuld moeten worden. 

Naast de jeugdelftallen en de senioren Heren 1 en Jong Dames biedt HCHR ook het trimhockey voor zowel dames als heren aan om aan de conditie te werken. Ze nodigen iedereen van harte uit om eens te komen kijken en vrijblijvend mee te trainen op het sportpark in Holten. Voor meer informatie kijk op www.hchr.nl of stuur een mailtje naar info@hchr.nl, appen kan ook naar 06 2388 4464.