Anne Evertman exposeert in Kulturhus Holten.
Anne Evertman exposeert in Kulturhus Holten. Foto:

Expositie Anne Evertman te bewonderen in Holten

Amateur-kunstenares Anne Evertman exposeert van 15 mei tot 14 juli in het Kulturhus van Holten. Haar expositie is te zien op de Kunstplaza.

HOLTEN - Anne Evertman is een amateur-kunstenares, woonachtig in Gronau in Duitsland. Ze schildert al ruim 30 jaar en werkt sinds 15 jaar ook met klei. Vroeger schilderde ze aquarellen en werkte ze met olieverf, tegenwoordig schildert ze uitsluitend nog met acrylverf. Haar werk bestaat vaak uit abstracte afbeeldingen met sterke kleuren. Anne heeft al enkele malen in Nederland geĆ«xposeerd. 

De expositie in de benedengangen van het Kulturhus kan worden bezocht op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur (in juli op zaterdag gesloten). De toegang is gratis. Schilderijen zijn te koop. 

Bezoek ook de expositie in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus. Daar is nog tot en met 3 juni de expositie "De huiskamer van dokter Nagelhout" te zien, met werken uit de Nagelhoutcollectie en van leerlingen van De Waerdenborch en vanaf 10 juni topstukken uit de Nagelhoutcollectie, geselecteerd door oud-burgemeester Arco Hofland. Ook hier is de toegang gratis. Deze expositie eindigt op 20 september.