Afbeelding
Foto: FG Kayim

Bloemenactie Twente Zangers

De Twente Zangers timmeren weer flink aan de weg. Na een concert in de Schildkerk, het Oranje-Bevrijdingsconcert in de Evenemententent bij de Oosterhof en de friet-actie tijdens Koningsdag in het volkspark, staat nu de jaarlijkse bloemenactie weer voor de deur.

RIJSSEN - Traditiegetrouw verkopen de Twente Zangers ieder jaar op de vrijdag en zaterdag voor Moederdag hun perkplanten in Rijssen en omstreken. Zo ook dit jaar. Dit jaar is er weer een voorverkoop geweest op www.bloemenactietwentezangers.nl. Veel mensen hebben hiervan gebruik gemaakt. De bestelde planten worden op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei bezorgd. De webshop is inmiddels gesloten. 

Ook diegene die niet besteld hebben, kunnen op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei nog perkplanten kopen. Op beide dagen staan de Twente Zangers met hun marktkramen in Rijssen op de parkeerplaats bij de Nettorama en op de parkeerplaats bij de Jumbo in de wijk Veeneslagen.

De kwaliteit van de planten is, net als voorgaande jaren, uitstekend en er is volop keuze. Het assortiment is erg uitgebreid en bestaat onder andere uit geraniums in verschillende kleuren (zowel hangend als staand), vlijtige liezen, begonia's, afrikaantjes, maar ook allerlei andere eenjarige perkplanten. Naast de verschillende perkplanten, zijn er ook diverse hangers en planten op stam te koop.

informatie