Seniorenvoorlichters van De Welle op huisbezoek

Mensen die een dagje ouder worden en nog zelfstandig wonen, kunnen tegen een situatie aanlopen waarbij zij willen weten welke voorzieningen er zijn en waar zij een beroep op kunnen doen. 

ENTER - Denk aan vragen over hulp- en zorgverlening, wonen of (financiĆ«le) regelingen of vragen over welke activiteiten, waaraan kan worden deelgenomen, er zijn. Daarvoor komen de seniorenvoorlichters van De Welle graag bij de mensen thuis in Enter. Aan deze huisbezoeken zijn geen kosten verbonden. Ouderen die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen vooraf een brief van De Welle of ze een huisbezoek op prijs stellen. De ervaring leert dat veel ouderen deze bezoeken waardevol vinden. Tijdens het gesprek kunnen zij zelf aangeven met welke vragen zij zitten of wat zij belangrijk vinden. De seniorenvoorlichter zal vervolgens proberen om hen zo goed mogelijk te informeren. 

Alle seniorenvoorlichters hebben een legitimatiebewijs van De Welle bij zich en een ID-kaart. Deze moeten zij tijdens het huisbezoek laten zien. Vraag hiernaar voordat iemand wordt binnengelaten.

Neem bij vragen contact op met De Welle tussen 09.00 en 12.30 uur bereikbaar op 0546-571693 (Wierden). Of mail naar info@stichtingdewelle.nl.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingdewelle.nl