Afbeelding
Foto: Studio@HadewychVeys.nl

Jij bent de beste verhalenverteller: BoekStartdag 2023 bij bibliotheek

Algemeen

RIJSSEN-HOLTEN - De landelijke BoekStartdag is op zaterdag 3 juni. Op deze dag heet de Bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom met leuke activiteiten. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo kennis met BoekStart, boekjes en de Bibliotheek. 

Onder het motto ‘Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek’ kunnen ouders en grootouders van jonge kinderen ontdekken hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Én hoe jonger een kind begint met het opbouwen van een goede woordenschat, hoe beter zijn kansen in het onderwijs.

In de bibliotheken in Rijssen en Holten staan gezellige tentjes in de prentenboekenhoek waar (groot)ouders heel knus kunnen voorlezen aan hun kind of kleinkind. Ook komt er een ballonnenclown. In de agenda op www.bibliotheekrijssenholten.nl staan de tijden vermeld.

Voor nieuwe leden tot en met 2 jaar staan een BoekStartkoffertje en een cadeautje klaar, zolang de voorraad strekt. Wist je dat kinderen tot 18 jaar altijd gratis lid kunnen worden?

Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. Of download de BoekStartapp voor boekentips. Zo word jij de beste verhalenverteller!

www.bibliotheekrijssenholten.nl