Afbeelding
Foto:

Zorgboerderij De Borkeld houdt een open dag

Zorgboerderij De Borkeld houdt op zaterdag 27 mei van 10.00 tot 15.00 uur een open dag om te laten zien wat er dagelijks op de zorgboerderij gedaan wordt. De zorgboerderij biedt zinvolle dagbesteding aan ouderen die veelal nog zelfstandig wonen. Voor de ouderen maar ook voor eventuele partners geeft de dagbesteding bij de Borkeld een stuk rust en structuur in het weekritme.

RIJSSEN - Dit jaar start de Zorgboerderij aanvullend op de twee jongerengroepen die er al zijn met een derde jongerengroep op de zaterdagmorgen. Wie de sfeer op de zorgboerderij zelf wil ervaren, is van harte welkom tijdens de open dag op 27 mei.

Tijdens de open dag zijn er activiteiten voor het hele gezin zoals een rondrit in een Porsche Carbrio, fietspuzzeltocht, natuurwandeling met gids, survival parcours, springkussen, wandelen met alpaca’s, een knutselhoek, zalmrokerij en diverse kraampjes met eten en drinken. 

De open dag vindt plaats bij Zorgboerderij De Borkeld aan de Borkeld 1a in Rijssen. Alle activiteiten vinden buiten plaats. In verband met beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd zoveel mogelijk met de fiets te komen. 

Vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail info@zorgboerderijdeborkeld.nl of telefonisch via 0548 - 701 581.

Afbeelding