Nieuw muzikaal initiatief: Filmfestival in Concert

Het orkest van de Holtense Muziekvereniging, samen met toneelclub OCH en koor Amazing houden op zaterdagavond 3 juni een Filmfestival in Concert. Muziek, zang en toneelspel komen tezamen in een festivalsfeer.

HOLTEN - De avond zal muzikaal gezien in het teken staan van de geschiedenis van de filmmuziek. Klanken van het orkest aangevuld met de zang van Amazing en het prachtige en ludieke toneelspel van OCH. Volgens de organisatie wordt het een afwisselende avond in een ontspannen sfeer. 

Het geheel speelt zich af op het terrein van de touwtrekvereniging OKIA en bezoekers kiezen hun eigen zitplaats en moeten dat ook zelf regelen. Tuinstoelen, klapstoeltjes of een picknickkleed. Er zullen ook tafels en banken klaar staan maar daarvoor geldt; wie het eerst komt die heeft de zitplaats. 

Om het festivalgevoel compleet te maken zullen er hapjes en drankjes worden verkocht. Kaarten à 10 euro zijn online te bestellen via www.kulturhusholten.nl en fysiek te koop bij DA Drogisterij Wedda en EP van Bruggen. Hier kan alleen contant worden afgerekend. Mochten de weersomstandigheden een buitenevenement niet toelaten, dan wordt er uitgeweken naar een binnenlocatie.

www.kulturhusholten.nl