Afbeelding

Lezing over vitamine K2

Algemeen

RIJSSEN - Op dinsdag 23 mei 2017 aanvang 20.00 uur verzorgt de heer Cornelis de Regt een lezing over het gebruik van vitamine K2 in het Restaurant ''t Brodshoes aan de Bouwstraat 41in Rijssen.

De heer de Regt is in Nederland afgestudeerd als fysiotherapeut en natuurgeneeskundige in Duitsland met een eigen praktijk in Meppen, Duitsland. Deze avond wordt mede georganiseerd door Praktijk voor Natuurgeneeskunde Andrea Scholand. Andrea Scholand werkt al meer dan 18 jaar als natuurgeneeskundige met eigen praktijken in Nordhorn en Rijssen.

Vitamine K2
Vitamine K2 zorgt er voor er voor dat calcium zich kan verbinden met osteocalcine, wat er voor zorgt dat onze botten sterk blijven, en botontkalking voorkomen wordt. Ook voert de Vitamine K2 het teveel aan calcium uit ons lichaam af, wat aderverkalking voorkomt. In deze lezing krijgt u meer te horen over de werking van K2 en wat een tekort aan deze vitamine voor uw gezondheid kan betekenen. Vitamine K2 is erg belangrijk voor kinderen in de groei, in verband met de ontwikkeling van de botten. Vitamine K2 is heeft ook enkele belangrijke functies bij een tal van ouderdomsziekten zoals diabetes, hartinfarct, hersenbloeding en ook een belangrijke functie voor het zenuwgestel. De zaal van het Brodshoes is om 19.30 uur open voor de koffie en de lezing duurt tot 21.30 uur. De toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden via mail: andrea.scholand@gmail.com

Dick Tukkers

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 1 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 6 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 8 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 9 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 10 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 23 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement gisteren
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41