Afbeelding

Laagste Prijs Garantie bij tankstation Konijnenbelt

Algemeen

NIJVERDAL - Wie de laatste weken langs de Wierdensestraat in Nijverdal reed, moet het nieuwe Berkman tankstation hebben gezien, net naast Autobedrijf Konijnenbelt. Het in oranje-gele kleuren gehulde tankstation wordt samen met de familie Konijnenbelt geëxploiteerd.

Net als Autobedrijf Konijnenbelt, is ook Berkman Energie Service een familiebedrijf, dat al sinds 1903 brandstoffen verkoopt aan zowel de particulier als zakelijke tankklant. Het netwerk van Berkman bestaat uit 75 tankstations. De overeenkomsten met het familiebedrijf Konijnenbelt, dat al sinds jaar en dag naam maakt als Toyotadealer in Nijverdal, werden direct bij het eerste gesprek duidelijk. Beide partijen staan voor een persoonlijk contact met klanten, hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en werken volgens het principe 'afspraak is afspraak'.

Laagste Prijs Garantie
Gert-Jan Konijnenbelt, die als derde generatie van de familie nu het bedrijf aanstuurt, heeft grootse plannen. Om de nieuwe samenwerking met Berkman direct goed te starten, staat er een mooie verrassing klaar voor zijn klanten. "Met ingang van 1 juni kan iedereen op dit station tanken met de Laagste Prijs Garantie. Dat houdt in dat klanten de toezegging krijgen dat geen enkel ander tankstation in Nijverdal voordeliger is. Dat wordt dus echt gegarandeerd voordelig tanken!"
Tankpas

Zakelijk
Zakelijke klanten van Konijnenbelt krijgen bovendien de mogelijkheid een Berkman Tankpas aan te vragen. Dat biedt, naast het voordelige tanken, met name ook veel voordelen op administratief vlak. Zo kunnen bedrijven met de Tankpas op rekening tanken, ontvangen zij wekelijks een digitale factuur die volledig 'fiscus-proof' is opgesteld, en krijgen zij toegang tot het Brandstof Informatie Systeem van Berkman. Hierin krijgen zij 24/7 inzicht in het brandstofverbruik, de tankingen en de facturen per kenteken, per tankpas en per periode. Meer informatie hierover is te vinden op www.berkman.nl/tankpas.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 8 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 12 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 15 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 15 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 17 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41