Wilco Hoevink maakte het tweede doelpunt van de middag
Wilco Hoevink maakte het tweede doelpunt van de middag Foto: Photo’s by x.Char

Hekkensluiter SP Daarle zorgt niet voor verrassing

Sport

RIJSSEN - SP Daarle is de hekkensluiter van de 4e klasse zaterdag c en kwam afgelopen zaterdag naar sportpark ‘t Opbroek voor de wedstrijd tegen s.v. Rijssen. De ploeg uit Daarle wist niet voor een verrassing te zorgen. De eindstand was een 4-0 overwinning voor de thuisploeg.

Vanaf de eerste minuut bleek het grote klasseverschil tussen de elf van Björn Hodes en het elftal uit Daarle. s.v. Rijssen creëerde vele kansen in de eerste helft. Pawel Piskorz scoorde de 1-0. Hij omspeelde zijn directe tegenstander en schoot met links en verschalkte de doelman van SP Daarle. Het tweede doelpunt kwam op naam van Wilco Hoevink. Hij plaatste de bal onder de goalie van SP Daarle door na een goede combinatie opzet aan de zijde van s.v. Rijssen. De ruststand was slechts 2-0, ondanks de vele kansen. De voorsprong had groter kunnen zijn, maar werd voorkomen door de goed spelende doelman van SP Daarle.

Na rust volgde hetzelfde spelbeeld. Totdat spits Pawel Piskorz na twee gele kaarten voor een worstelpartij met de defensie van SP Daarle het veld af moest. Toch bleef de thuisploeg kansen creëren en vergrootte het de voorsprong. Een knappe volley van afstand van Frank Averesch zwabberde het doel in. Vlak voor tijd maakte Mike Jansen er nog 4-0 van.

Al met al resulteerde dit in een simpele 4-0 overwinning voor de ploeg van oefenmeesters Björn Hodes en Gerald Zandvoort. Zaterdag 13 april staat de volgende wedstrijd voor s.v. Rijssen op het programma. Een uitwedstrijd tegen Mariënberg op sportpark Westerpark. Wedstrijd begint om 14.30 uur. Mariënberg staat momenteel op de zevende plek, slechts twee punten achter s.v. Rijssen, de nummer zes.

Vlak voor de finish in Rijssen krijgen de renners nog de lastige Markeloseberg voor hun kiezen. (Foto: Herbert Huizer)
Sterk internationaal deelnemersveld belooft spannende Ronde van Overijssel 5 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 28 apr, 19:27